Optreden

Saucerful Of Secrets

Nick Mason, drummer van Pink Floyd komt met een nieuw project naar Nederland. Nick Mason was een van de oprichters van Pink Floyd en het enige bandlid die te horen is op alle (studio)albums van Pink Floyd.

In 1968 kwam Pink Floyd met het album “Saucerful Of Secrets” uit. Nick Mason heeft deze titel gebruikt voor zijn nieuwe project. Er worden ook nummers van dit album gespeeld.

Het project “Saucerful Of Secrets” bestaat uit Nick Mason (Drummer Pink Floyd), Gary Kemp (Gitarist Spandau Ballet), Guy Pratt (Bassist die voor vele artiesten gewerkt heeft oa. Roxy Music, Iggy Pop, Michael Jacson, Pink Floyd en nog heel veel meer), Lee Harris (Drummer van o.a. Talk Talk) en Dom Beken (Music producer en componist van diverse reclame’s, Games, Films etc).

6 September spelen ze in Carre, Amsterdam. Dan kun je de hele avond genieten van de jaren 60 muziek. Er zijn nog plekken beschikbaar als je er bij wilt zijn.